26 Ocak 2014 Pazar

Diş kalemi

Evet kızlar size alışveriş yazımda bahsetmiştim bu kalemden aslında 1 hafta olunca yazıcaktım ama sonuçlar güzel olunca hemen yazayım dedim sürekli kullanmaya devam edeceğim galiba :) :) :)

Bu arada resimlerde dişlerim tamamen gözüksün diye kastım kendimi öyle bi sırıtmışım ki kusura bakmayın dudaklar felan görüntü kirliliği olmuş :)

Dudaklarım çok ince ve dişlerim çok fazla gözükmez artık görabiliyorsanız farkı ne ala =) =) =)

Nasıl buldunuz ? ? ?



8 yorum:

  1. Haksızlık ediyorsun kendine dudaklarının nesi varmış :) 3.kullanımla öncesi baya farketmiş biraz daha kullanırsa baya beyazlamış olacak dişlerin belli ki...Bende alsam iyi olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudaklarım ince ama yalan değil ki =) Wallahi ben bu kadar bile beklemiyordum hiç inanmıyordum bi haftaya bide bembeyaz olursa dişlerim yemede yanında yat.Bi yerde de 4 hafta kullanıldığında 1 yıl dişler o beyazlıkta kalıyormuş yazıyor bakalım ne olucak ama 4 hafta kullanım için bi ürün az gelebilir bittikçe alırım diye düşünüyorum sadece gece yaparım çünkü 3 saat bişey yiyip içmemen lazımmış =) =) =)

      Sil
  2. gerçekten fark etmiş bende alırım bu arada dudakların okadar ince değil sen ince dudak görmemişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana çok ince geliyor çevremde çok dolgun dudaklılar var belkide ondan =)

      Sil
  3. Böyle bir ürünün varligindan haberim yoktu. Ben de alicam. Cidden faydasi olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha 2 gün kullandım sonuç ortada canım 1 hafta kullanayım tekrar göstereceğim size sonuçları inş beklediğim gibi olur :) 4 hafta kullandığımızda bu kalemi kalıcı beyazlık sağlıyormuş şaşırtıcı değil mi ? ;)

      Sil
  4. Ben atlamışım bu yazıyı. Çok farketmiş cidden, bu haftasonu Gratis'ten alıp denemek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir hafta kullanım yorumlarımı yazdım ve resimledim istersen bakabilirsin daha da iyiye gittiiiii kesin alınması gereken bi ürün http://benimhayalidunyam.blogspot.com.tr/2014/02/dis-kalemi-1-hafta-kullanm.html

      Sil