20 Mart 2014 Perşembe

Avon alışveriş :)

Merhabalarr kızlarr 

Malum yaz yaklaşıyor bu seferki alışverişimde parfümlere yoğunluk verdim ki bolcaaa sıkıp bitiriyorum çünkü :)

Avonun parfümlerinin kokularınaaa hastayım - bayılıyorum - ölüyorum - bitiyorum resmennn.!

Aldıklarımın hepsi aşağıdaki fotorğrafta tek tek inceleyip yorumlarımı yazacağım..


Bu parfümü 2 sene önce kullanıp beğenmiştim tabi insan zaman ilerledikçe zevkleride değişebiliyor ama ben çok seviyorum halaaa..

Bu ürün çanta boyu bi ürün yanındakide kaş kalemi parfümü (15,90 tl) alana 1 tl di aldım gitti ama rengi kataloktaki gibi gelmediği için başkasına vericem sanırım bana uygun değil.. 




Makyaj temizleyicisi..Bunu daha önce hiç kullanmadım denemek için aldımm küçücük bişee geldi bereketlimidir bilmem ama suya dayanıklı ürünleri kolayca çıkarıyormuş..

(4 tl)


Ayaklarım çok kuruyor avonunkilerde fena değil topuk yumuşatıcısını aldım bu sefer (4 tl)


Seç karıştır paketleri herzaman sevmişimdirrrrr.. Şu anda ruj, makyaj malzemesi v.s gereksinimi duymadığım için bunları seçtim (34 tl gibi bir fiyatı vardı)

El kremini severek kullanmıştım kokusunuda çok sevdim üstelikte ballı ballı :)

Celebre'nin parfümünü kullanmıştım buda vucut spreyi olsunn..

Önceden rare gold kullanmıştım yalnız bitirene kadar canım çıkmıştı o kadar ağırdı ki bi fış sıkıyordun yetiyodu bütün gün üzerinde taşıyordun be seferde rare pearls olanı deneyeyim dedim kataloktan kokladığım kadarıyla bu daha soft ve hafif bakalım kullandıkça göreceğim..


Ahhhhhhhhhhhh. Favorii parfümüm iştee budurrrrrr. Aslaaa Asla ASLAAAAA vazgeçemeyeceğim bir avon ürünü... Çok hoş bir çiçek kokusu var tam yaz aylarına uygun üstelik kalıcılığı çok güzel bayaaa kalıyor normalde şisesi yuvarlak ama ben çanta boyu 2 tanesi 25 tl olunca bunu aldım çünkü bu 30 ml bi ürün 2 tanesi 60 ml ediyor ve 25 tl oluyor gerçek ürün 50 ml ve fiyatı 30 tl hem daha az hem daha pahalı neden almak isteyeyim şişesine mi para vericem çanta boyu olsun benim olsun :)


Bu da kardeşimin siparişi hastası olduğu bir koku kalıcı olmasada gerçekten büyüleyici değişik ferahtatıcı bir kokusu var :)


Ve son olarakta traş jelim bitmişti 5 tl'ye inmişti alayım dedim...


Aldıklarımıı beğendinizmi kızlarr ?

Siz bu ay avondan neler aldınız yada avonun en beğendiğiniz parfümü nedir ???


8 yorum:

  1. o incandessence nin bende hayranıyım böyle bir koku yok çok hoş bir manolya kokusu evde sıkınca üç katı birden parfüm sarıyor harika bir koku

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım http://goosestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Parfümlerle pek aram yok ama zamanında title black dress i kullanmıştım.Fena değildi...Hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım bende bu aralar little black drese dönmek istedim nedense özlem duydum alıverdim ama incandesence'nin yerini hiç bir parfüm tutamaz! :)

      Sil
  4. celebrenin vücut spreyini ben de almak istiyorumm. güle güle kullan. benim blogum da uğra birazmakyajbirazbakim.blogspot.com.tr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiçek kokularına bayılıyorum bende canım çok teşekkürler tabiki uğrarım ne demek ;)

      Sil