7 Mart 2014 Cuma

Gratis 8 Mart Kadınlar Günü İndiriminden Aldıklarım

Evet kızlar alışveriş yapmak için indirimi beklemiştim almıcam almıcam desemde denemek istediğim daha çokkk ürün var şimdilik bunları deneyeceğim..

Daha önceden kullandığım bir makyaj temizleme mendilleri vardı memnun kaldığım için 2 tane aldım %50 indirimliydi.. =)

Birde Gilette venusün turuncu kullan atlarından denemiştim memnun kalmıştım bu yeni olanından almak istedim bunda da %30 indirim vardı..

Diğer aldığım tüm ürünleri ise %50 indirimle aldım ve çok mutluyum deneyip yorumlayacağım hepsini... =)

 



Kesinlikle denemelisiniz bu makyaj temizleme mendillerini!


Turuncusundan memnun kaldım inş. buda güzeldir deneyip göreceğizz.. =)


Benri kuru şampuan çıkarmışta denemeden olurmu ? Ayrıca bunun saç renklerine göre alanlarıda var sarı,kızıl,kestane,kahverengi felan yazıoydu üzerinde ama ben sade olanını aldım ve bunu deneyeceğim bu arada 9.95tl den 4,97tl ye düşünce kaçırmak istemedim iyi olduğunu bilsem bi kaç tanede yedeklemek isterdim ama artık bi daha ki indirime =)


The balm ürünleri %50 ve bu sefer şaşırdım standları doldurmuşlar fulldu yani çekmeceler doluydu istediğiniz her ürün vardı =) 
 The balmdan hot mama'yı almıştım ve çok memnun kalmıştım bu sefer 2 tane denemediğim ürününü alıp deneyeceğim.. O kadar çok okudum ki bunlarla ilgili yorumları o yüzden sizlere güvenerek hiç tereddüt etmeden alıverdim..

Aydınlatıcı ama ben bunu far olarak kullanmayı düşünüyorum..


The balmın eyelineri! Ben pek sıvı eyeliner çekemesemde bir başlangıç olsun diye aldım çünkü o kadar övülüyorki bu ürün alıp denemek istedim




Maybelline rocket mascaram bitti ve bu seferde maybelline'nin bu ürününü denemek istedim İçinde kirpik parçacıkları varmış ve extra yoğun siyahmış! Ben rocketi seviyordum bakalım bunu nasıl bulucam..


Gerçek fiyatlar ve düşmüş hallerini fişimden görebilirsiniz ;)

Bu yaptığım alışveriş normalde 127.05 tl tutacakmış ama indirimle bana 69.72 tl 'ye gelmiş oldu.

Aldıklarımı nasıl buldunuz ve siz bu indirimden neler aldınız bakalım ? ? ? 


8 yorum:

  1. öncelikle aldıklarını güle güle kullan :) bende kuru şampuanı aldım ama keşke sadesini alsaymışım o an kalabalık arasında bi gümbürtüye gitti de bakalım menun kalcakmıyız :) yüz temizleme mendilleriyle aram pek ısınmadı ama çantada taşımalık pratik olıyor seyahatta bende garinerin suyunu aldım ve memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler kuru şampuan güzelse bende yedekliyeceğim bol bol bakalım artık ama renklilerinin güzel olduğunu düşünmüyorum sonuçta renk pigmentleri var saçı sertleştirebilir sprey boyalar gibi soğuk geldi bana hem kuru şampuan hem renk =) Garnierin hangi suyunu aldınız acaba ?

      Sil
    2. şu makyaj temizleme suyu vardı ya onu aldım indirimli 8 tl lli bişeye geldi bulursan kaçırma gerçekten başarılı bi ürün olmuş yani :)

      Sil
    3. Bende diyorum bu garnierin suyu niye kapış kapış alıyolar diye denemediğim için bilmiyodum bi dahaki indirime artık aklıma yazayım :) :) :)

      Sil
  2. Ben perşembe günü nişantaşındaki gratise gittim.İndirim var diye insanlar akın etmişti ama benim almak istediğim ürünlere indirim rastlamamıştı :) 9 marta kadarmış indirim pazar günü tekrar bakacağım :) Aldıklarını güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım.. Sen neler almak istiyosun tatlım ?

      Sil
    2. Essence ürünlerinden metalik far,tırnak baskı aleti vs ama bulamadım tırnak baskı aletini kalmamış metalik far ve diğer farlarda sözde indirim var yazıyor ama kasada farklı çıkıyor vs.Yani hem Cevahir Avm'deki gratis çok kalabalıktı bir iki şey zor alabildim.Buradaki http://ondanbundansundanbiraz.blogspot.com.tr/2014/03/herkese-iyi-aksamlar.html yazımda yayınladım zaten canım neler alabildiğimi :)

      Sil
    3. Anladım tatlım yinede güzel şeyler almışsın :)

      Sil