15 Nisan 2014 Salı

Avon Nisan Ayı Alışveriş'im.

Merhabalaaarrr kızlarrr uzun zamandır yazamıyorum çünkü bu aralar düğün telaşım var koşturuyorum ayrıca bişeyler almak içinde ihtiyacımın olması gerekiyorr bu sıralar sadece parfüm ihtiyacım var bolll boll sıkıyorum :)

Avonunda parfümlerinin kokusuna hasta olduğumu biliyorsunuzdur bu ayda yine aynı şekilde parfüm ağırlıklı bir alışveriş yaptım..

Genel görünüm


Şampuan olarak avonun şampuanlarından bir kaç tanesini denedim.Papatya kokusunu çok sevdiğim için bunuda bir deneyeyim diye aldım.Daha önce bu seriden maskesini kullanmıştım çok beğenmiştim yumuşacık yapmıştı saçlarımı :)
Boyutuna göre fiyatları çok uygun (700 ml) 
indirimli fiyatı yanılmıyorsam 5.20 tl felandı..


Duş jelimde tükendiiiii avonda nemlendiricili kremsi duş jeli çıkarmış denememek olmazz hem duştan sonra nemlendiricide sürmeye gerek kalmaz yinede vucut losyonundan vazgeçeceğimi sanmıyorum...

Fiyatı 2,90 gibi birşey.



Aşağıdaki ürünlerin fiyatlarını tek tek yazamıyorum çünkü bu ay paket aldım hepsi 85 tl di. (Vucut losyonu ve Şampuan haricindekiler)

Ahhh vucut losyonlarından olmazsa olmazım AVON CARE Gliserinli vucut losyonu. Ayrıca gliserinli el kremini kullanıyorum tek kelimeyle mükemmellllll...


 Avonun en çok argan yağlı serumunu kullanıyordum tükenince bir kere denemiş beğenmiş olduğum kırık uçlar onarıcıyı bu aralar tekrar kullanmaya karar verdim.. Eeeee yaz geldi kırık kırık uçlar dahada kırılıyor malesef önlem şart!


Kirpik kıvırıcım vardı ama kardeşim bunu kullanamıyordu bu eski usul olan kıvırıcı tam onun için..


Rimeller bitiyorrr bunuda denicem bakalım nasılmış :)


İki şekillde kullanılan yüzükler her zaman hoşuma gitmiştir paket aldım bu ay bu da hediye geldi...


Bu Takı setide kardeşimeee..



Tam yazlık bir renk ama ne kadar kullanırım bilemiyorum..


Far away'in normalini severek kullanıyorum biraz ağır olsada bence çok hoş ve de süperr kalıcı bunuda beğendimmm yazın bol bol benimle!


İlk parfümüm buydu sanırım avondan vazgeçmeyeşimde bundandır sanırım 13 yaşındayken arkaşlarımda birlikte neredeyse bütün sınıf aldık... Kokusuu tam yazlık, gençlere hitap eden bir koku pek kalıcı değil sadece kötüüüüü bir eksisi bu malesefff ama arada kokusunu duymak güzel geliyor beni çok mutlu ediyor bu koku :)


Erkektede vazgeçilmezimm FullSpeed harikaa bir kokusu var Buda Nişanlımaa :) Hep bana hep bana olmasın.. Bir kere daha almıştım bu kokudan ve severek kullanıp bitirmişti uzun zaman oldu ona parfüm almayalı şimdi bunu hediye edincem...


Her ay sipariş vermicem desemde alıcak birşeyler buluyorum Avon'da!

Aldıklarımı beğenmişsinizdir umarım!
Siz bu ay neler aldınız Avon'dan.. 

4 yorum:

  1. Evet bende diyordum bu kız nerelerde :) Hoşgeldin canım öyleyse... Aldıklarının güle güle kullan.Bende bu ay Avondan Çilekli duş jeli,çilekli nemlendirici krem ve kiraz çiçeği saç spreyi aldım ama henüz gelmediler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım hoşbulduk :) Sende aldıklarını güle güle kullan tam yazlık sipariş olmuş ayyy bu arada bende o kiraz çiçekli saç spreyinden alıcaktım unutmuşum hiç denemedim çok güzel diyorlar saçları güzel kokutuyormuş artık bi dahaki indirime diyelimmm...

      Sil
  2. Ya nerelerdesin sen tatlı bir telaş sarmış demekki aldıklarını güle güle kulan canım bende eşime full speed almıştım sevgiliyken kokusu gerçekten çok güzel ama ikinci şişeden sonra ikimizde bıktık şimdi individial blue kullanıyo o da güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoookk çokk teşekkürler canım gerçekten başımı kaşıyacak vaktim yok bizde nişanlımla full speedden hariç perceive denedik ama beğenmedik full speed aldık senin dediğinide bi denemek lazım o zamansa :)

      Sil